ONZE

MASSEURS

Ervaren masseurs met een passie voor masseren

Alle masseurs bij Koan Float hebben ruime ervaring in diverse soorten massages. Bovendien zijn ze gediplomeerd en gespecialiseerd in een bepaald type massage. Koan Float staat bekend om de intieme sfeer en de individuele aandacht voor onze bezoekers.

Masseurs met ieder een uniek verhaal

Uw wensen staan centraal; daarom zal uw masseur u altijd vooraf enkele vragen stellen. Iedere behandeling is immers uniek. Wij bieden u op deze pagina de mogelijkheid om kennis te maken met onze masseurs. Alle masseurs (zie foto’s hieronder) vertellen hier hun eigen verhaal. Zo kunt u op basis van individuele achtergrond en specialisatie een keuze maken. Iedere masseur geeft een bepaalde massagevorm op zijn of haar persoonlijke unieke wijze, het is vergelijkbaar met ieders handschrift.
Kies de masseur die het beste bij u past, waarbij het goed voelt.

U hoeft overigens geen keuze voor een masseur te maken; 
Als u voor een specifieke massage en/of tijdstip kiest, dan ontvangt u de massage van de masseur die op het gewenste moment aanwezig is. Via het reserveringssysteem kunt u direct een massage bij die specifieke masseurs reserveren. Uiteraard kunt u ook voor een mannelijke of vrouwelijke masseur kiezen.